MULTI EMAJL LAK za metal

Multi emajl lak je antikorozivni temeljni i završni premaz u jednom (3u1). Izrađen je na bazi specijalnih alkidnih smola, odabranih pigmenata, punila, odgovarajucih aditiva i organskih rastvarača. Koristi se kao osnovni i kao završni premaz u sistemu zaštite metalnih površina, sa izuzetnim antikorozivnim dejstvom.

Multi emajl lak je multifunkcionalni proizvod koji praktično objedinjuje svojstva antirosta, temeljnog i završnog premaza.

Odlikuje se tvrdim i elastičnim premazom veoma postojanim u atmosferskim uslovima, visokim sjajem, dobrom postojanošću tonova i dobrim vezivanjem za podlogu.

Odličan je u sistemu površinske zaštite baštenskog nameštaja, ograda od kovanog gvožđa,metalnih konstrukcija,metalnih predmeta...

Uštede:   Prednosti:
vremena direknto na koroziju
količine zaustavljanje korozije  
energije brzo sušenje

Inovativna formula zasnovana na najnovijoj VCI tehnologiji koja omogućava da se premaz nanosi direktno na koroziju, bez predhodnog nanošenja anti-korozivnih sredstava, tada se formira molekularna barijera koja direktno utiče na anjone i katjone u metalu.

Multi emajl lak pre upotrebe dobro promešati u originalnoj ambalaži, zatim potrebnu količinu razrediti ML razređivačem na viskozitet nanošenja. Premaz se nanosi četkom, valjkom ili špricanjem u jednom sloju, debljine nanosa 100-120 um suvog filma.

Potrošnja: 150 - 200 g/m²
Sušenje: na dodir 60 - 70min, potpuno suv film 24h
Lager stabilnosti: 48 meseci
Pakovanja: 0.2 lit - 0.75 lit - 25 kg

web dizajn
smsconsulting
print: